Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@10:19:56 GMT

مطالعات جامعی درباره گسل‌های مشا و ری انجام نشده است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۷۶۶۸

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید آرش حسینی میلانی در جریان دویست و شانزدهمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری درباره ضرورت مطالعات دقیق درخصوص گسل‌های تهران گفت: زمین‌لرزه‌های اخیر تهران براساس اظهارات متخصصین به خاطر فعال شدن گسل مشا است در حالی که در مورد گسل‌های مشا و ری مطالعات بنیادین و جامعی انجام نشده است و دچار بی‌مهری‌هایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اگر سازمان‌های ملی و دستگاه‌های بزرگ قادر به انجام مطالعه و تامین مالی در این باره نیستند، لازم است شهر تهران برای انجام این مهم اقدام کند.

میلانی با اشاره به اینکه طبیعت با رخ‌دادهای زمین‌لرزه اخیر هشدار می‌دهد خطر در کمین است، اظهار داشت: همه صاحبنظران و متخصصین زلزله‌شناسی به اتفاق نگرانی خود را از بروز یک زلزله بزرگ گوشزد کرده‌اند. براساس طرح جامع شهر تهران شهرداری باید با شناسایی دقیق پهنه‌های گسلی، خطواره‌های گسلی را با مقیاس یک، دوهزارم در نقشه‌های موضوعی تهیه کرده و به‌عنوان یک لایحه اطلاعاتی شامل سازوکار گسل‌ها و حریم آنها را روی نقشه‌ای تفصیلی پیاده کرده و ضوابط احداث ساختمان و تأسیسات زیربنایی را لحاظ کند.

حسینی میلانی با بیان اینکه در برنامه‌ پنج ساله نیز این موضوع مورد تاکید بوده است و اظهار شده لایحه اطلاعات مکانی گسل‌ها در سامانه‌های شهرسازی درج شود افزود: اما بررسی‌ها نشان می‌دهد کماکان وضعیت طبقه‌بندی گسل‌های فعال و آگاهی از وضعیت لغزش‌ها و جابجایی دوره‌ای آنها که می‌تواند در برنامه‌ریزی شهری مورد توجه قرار گیرد، انجام نشده است.

اوبا اشاره به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش ایمنی و مدیریت ریسک خطر لرزه‌ها و بنابر مفاد برنامه‌های پنج ساله اول تا سوم و سایر تکالیف ابلاغی تصریح کرد: به شهرداری تهران تذکر می‌دهم با اهتمام به مقابله با خطرات احتمالی آتی و مدیریت ساخت و ساز در حریم گسل‌ها و مناطق پرخطر با همکاری سازمان‌های مربوطه از جمله سازمان زمین‌شناسی نسبت به تکمیل اطلاعات مکانی و انجام مطالعات لغزش‌ها و جابجایی تدریجی گسل‌های تهران به‌ویژه گسل مشا و ری پیگیری و اقدام لازم را انجام دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زلزله شورای شهر تهران شهرداری برنامه ریزی جلسه شورای شهر تهران گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: برنامه جامع و مدونی برای مدیریت سیلاب در استان باید داشته باشیم و این امر جزو اولویت‌هاست.

علیرضا عباس‌زاده امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) در ستاد مدیریت بحران شهرستان نهبندان، اظهار کرد: هنر حاکمیت و محل آزمون مدیران، همین موضوع مدیریت بحران است.

وی با بیان اینکه اگر در مدیریت بحران کوتاهی کنیم، جایی برای دفاع نیست، افزود: سال به سال امکانات مدیریت بحران استان را تجهیز می‌کنیم و تجربیات ما هم زیاد شده که جزو سرمایه‌های ماست.

معاون استاندار گفت: همه باید با تمام توان و با همدلی و همکاری پای کار خدمت‌رسانی در سیلاب باشند تا مشکلات رفع شود.

عباس‌زاده با اشاره به خسارت سیل زیرکوه در هفته گذشته، بیان کرد: از همان ساعات اولیه سیل، تمام محورها بازدید و با بسیج امکانات دستگاه‌ها، محورهای اصلی مواصلاتی بازگشایی شد.

وی شأن حاکمیتی، ارزشمند و اثربخش مدیران را مسأله مدیریت بحران ارزیابی کرد و گفت: شرایط خوبی در استان حکمفرماست.

عباس‌زاده توجه به مصوبات سفر رئیس جمهوری درباره مدیریت بحران و توجه به آب‌های مرزی را از اولویت‌ها دانست و افزود: در استان بیش از ۲۲۰ سازه آبخیزداری در دو تا سه سال گذشته اجرا شده است که اگر نبود، خسارت‌ها دوبرابر می شد.

به گفته او، شناسایی چالش بحرانی در برنامه‌های مدیریت بحران باید مورد توجه مدیران باشد، ما در شرایط جدید، شاهد بارش باران از نوع رگباری و سیلابی هستیم که باید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های عمرانی ما با یک ندانم‌کاری به‌دنبال سیلاب از دست می‌رود، بنابراین پیشنهادهای تکمیلی باید داشته باشیم، اظهار کرد: اکنون وضعیت شهرستان خوسف به‌دنبال سیلاب از وضعیت نهبندان هم بدتر شده و شرایط آن مانند زیرکوه است. بنابراین تمام استان نیازمند توجه و مدیریت بحران است. 

معاون استاندار گفت: میزان خسارت سیل به زیرساخت راه در زیر کوه ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

عباس‌زاده بیان کرد: حوزه‌های راهداری، بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی بیشترین خسارت‌ها را داشته‌اند و باید گزارش‌ها جمع‌بندی و خسارت ها اعلام شود.

وی با بیان اینکه شرایط خسارت در نهبندان مانند زیرکوه نیست و مدیریت بحران در این شهرستان خوب بوده است، گفت: نیروهای امدادی و عملیاتی استان برای مدیریت بحران، کم است و باید از امکانات محلی و منطقه‌ای برای مدیریت بحران استفاده کرد.

معاون استاندار با اشاره به اینکه باید مجوزهای استفاده از بخش خصوصی در شرایط بحران گرفته شود که مانعی در شرایط بحران وجود نداشته باشد، افزود: اکنون دستگاه‌ها باید ارزیابی و اقدامات جبرانی خسارت را آغاز کنند. برنامه‌های جبران خسارت سیل توسط دستگاه‌ها باید ارائه شود.

وی اضافه کرد: حجم عملیات سیل در خوسف زیاد بوده است و با توجه به انتخابات پیش رو، راه‌های دسترسی به روستاها باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی