Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه فوج زلزله‌های امروز فیروزکوه در ۱۰ کیلومتری گسل مشاء قرار دارد، اعلام کرد: از این رو احتمالا شاخه شمال غربی گسل "شمال سمنان" گسل مسبب زلزله‌های امروز فیروزکوه باشد.

دکتر علی بیت اللهی در خصوص زلزله‌های پی در پی فیروزکوه استان تهران، افزود: در ساعت ۱۱ و ۴۹ دقیقه امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه زلزله‌ای با بزرگی ۴ در ۲۰ کیلومتری جنوب غرب شهر فیروزکوه و در عمق ۸ کیلومتری رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پیش از آن نیز از سحرگاه امروز تا ساعت حدود ۸ صبح هم ۴ زلزله خفیف بین ۳.۶ تا ۲.۵ رخ داده است.
وی با بیان اینکه احتمال داده می‌شود تعداد بیشتری خرد لرزه کوچکتر از ۲.۵ نیز در همین گستره روی داده باشد، اظهار کرد: فاصله محدوده تجمع زلزله‌های جنوب غربی فیروزکوه با زلزله دماوند و پسلرزه‌های آن حدود ۵۵ کیلومتر و در سمت شرقی آن واقع می‌شود.
بیت‌اللهی خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد که خوشه لرزه‌ای امروز فیروزکوه در حدود ۱۰ کیلومتری جنوب گسل "مشاء" واقع شده است و این رخدادها ناشی از فعالیت گسل مشاء نباشد؛ از این رو به نظر من شاخه "شمال غربی گسل شمال سمنان" که تا حوالی محدوده رخداد زلزله‌های فیروزکوه گسترش دارد، می‌تواند به عنوان گسل احتمالی مسبب زلزله‌های فیروزکوه تلقی شود.
رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خاطر نشان کرد: این محدوده در طول ۳ سال اخیر شاهد زلزله‌های ۴ و ۴.۳ نیز بوده و در چنین شرایطی زلزله‌های امروز فیروزکوه جزو فعالیت‌های لرزه‌ای گستره و طبیعی منطقه است.
وی یادآور شد: در همین محدوده شرقی استان تهران، در جنوب فیروزکوه در شعاع اطراف زلزله‌های امروز، حدود ۲۱۰ آبادی و ۸ شهر با جمعیتی کلی نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر قرار دارند و "فیروز کوه"، "ارجمند"، "کیلان" و "آبسرد" از نزدیکترین مراکز شهری به رومرکز زلزله‌های امروز فیروزکوه  هستند.
به گفته این محقق حوزه مخاطرات، نزدیک به ۱۵۰۰۰ واحد مسکونی فاقد اسکلت در شعاع ۵۰ کیلومتری اطراف مرکز زلزله قرار دارند که احتمالا جمعیتی در حدود ۴۵۰ هزار نفر را در خود جای داده‌اند.
رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه در بررسی این زلزله‌ها باید توجه داشت که امتداد گسل‌های احتمالی، مسبب زلزله است، افزود: از این رو به نظر می‌رسد که گسل مسبب این زلزله‌ها، بیشتر به سمت شرق استان تهران و شمال غرب استان سمنان امتداد داشته باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به تجربه زلزله‌های پیشین، احتمال پیشلرزه بودن این زلزله‌ها و وقوع زلزله بزرگ در تهران و یا نزدیکی آن بسیار پائین به نظر می‌رسد، هر چند که با قطعیت نمی‌شود در این باره صحبت کرد.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زلزله های امروز امروز فیروزکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۷۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

به گزارش فارس؛ موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

در این خصوص نظرات مختلفی توسط برخی مسؤولان و نخبگان در خصوص تجزیه شهرستان ری و الحاق برخی از بخش‌های این شهرستان به استان‌های جدید شرقی و غربی مطرح شده بود.
مخاطبان فارس با ثبت‌پویشی با عنوان «مردم قیامدشت با الحالق این شهر به استان شرقی مخالف هستند» در سامانه فارس من، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229500 برچسب‌ها وزیر کشور

دیگر خبرها

  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • هراز یکطرفه شد
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • ترافیک سنگین در محور هراز و فیروزکوه
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه