Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@14:14:17 GMT

نجار: ۱۲ هزار پلاک در مسیر گسل‌ها قرار دارد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۲۸۰۴

نجار: ۱۲ هزار پلاک در مسیر گسل‌ها قرار دارد

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وجود ۱۲ هزار پلاک در مسیر گسل ها، ساخت و سازها بر روی گسل های مشا را کار چند روز و چند سال ندانست.

به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار در آیین افتتاح پروژه های عمرانی و مرتبط با مدیریت بحران شهرداری باقر شهر که با حضور استاندار تهران برگزار شد، با اشاره به بررسی و تحقیقاتی که در زمینه ساخت و سازها بر روی گسل صورت گرفته است، اظهار کرد: دو ماه پیش در شورای عالی شهرسازی و معماری اعلام شد ۱۲ هزار پلاک در مسیر گسل ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا به دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداری دستورالعمل هایی جهت اجرا و رعایت امور مسائل در این حوزه ابلاغ شد.

وی ساخت و ساز درست و اصولی را ملاک کار دانست و تصریح کرد: ساخت و سازی که بر اساس آئین نامه ۲۸۰۰ و ویرایش چهار یا پنج مرحله ای که اتفاق افتاده است، اصل و اساس است و امیدوار هستیم هم مردم و هم دستگاه های اجرایی رعایت کنند و شهرداری ها دقت لازم را در زمینه صدور پروانه ها داشته باشند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تصریح بر اینکه سازمان مدیریت بحران کشور  قبل از وقوع بحران وارد کار می شود، یاد آور شد: بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری که بعد از حادثه بم اتفاق افتاد و همچنین بر اساس روح قانون که پیشگیری را اولویت دانسته است، سازمان مدیریت بحران کشور قبل از وقوع بحران وارد عمل می شود و حتی مسئولیت در پیش از وقوع حادثه سنگین تر است.

نجار ساخت و سازها بر روی گسل های مشا را کار چند روز و چند سال ندانست و عنوان کرد: انباشتی از مشکلات در این زمینه در تهران وجود دارد و حل این مشکلات به راحتی قابل انجام نیست و رفع آن ها نیازمند محدودیت و استانداردسازی و همچنین الزام دستگاه های اجرایی و مردم به رعایت آن ها است.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور، وی تصریح کرد: اقدامات زیادی در زمینه کاهش خسارات احتمالی در گسل مشا صورت گرفته است اما حقیقت آن است که این اقدامات کفاف یک حادثه بزرگ را نمی کند زیرا جمعیت زیادی در گسل مشا و دیگر گسل ها ساکن هستند و هر کدام عمل کنند فاجعه آفرین خواهند بود.

نجار در پایان این را هم گفت که یکی از کارهایی که انجام شده، این است که ۳۰ استان کشور را معین استان تهران قرار داده ایم و هر منطقه ای از تهران نیز معین استان های مشخص قرار داده ایم تا از ظرفیت کل کشور برای تهران در شرایط حساس استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران گسل سازمان مدیریت بحران کشور گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.


آخوندی افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.


وی گفت: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری افزود: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.


آخوندی افزود: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.


وی گفت: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد